Storitve

Storitve

Naše storitve

V Studiu 20-20 vam ponujamo celovito ponudbo storitev, ki je rezultat širokega znanja članov naše ekipe, ki so specialisti na področju arhitekture, notranjega oblikovanja, inženirskih storitev ter urbanizma. Stremimo h kakovostni arhitekturi, ki je podprta s tehnično izpopolnjenimi rešitvami in zadovolji potrebe naših strank, ne glede na zahtevnost projekta.

Produkt naših storitev je kvalitetna arhitektura, vse od stanovanjskih hiš do industrijskih, poslovnih in turističnih objektov. Stremimo k celostnem pristopu oblikovanja prostora, kar pomeni, da že v začetnih fazah projekta sodelujejo strokovnjaki vseh strok, ki upoštevajo različne vidike načrtovanja. Rezultat takega pristopa je doseganje optimalnih rešitev, ki niso le funkcionalne, ampak tudi trajnostne in kvalitetne. Pri vsakem projektu upoštevamo želje in individualnost naročnikov, zato naši projekti premorejo izjemno širino v stilu in izvedbi.

Arhitektura je umetnost ustvarjanja prostorov, ki oblikujejo vaše življenje.

Vsak naš arhitekturni projekt je že od samega začetka podprt tudi s tehničnimi rešitvami, ki so izvedljive in tehnološko izpopolnjene.

NOTRANJE OBLIKOVANJE

Pri načrtovanju zgradbe se hkrati osredotočamo na zasnovo notranjih prostorov in opreme, kar omogoča uresničitev vaših idej v resničnost.

INŽENIRSKE STORITVE

Poleg gradbenih konstrukcij, inženirske storitve na področju projektiranja zajemajo tudi električne in stojne inštalacije, požarno varstvo ter geotehnologijo.

BUILDING INFORMATION MODELING - BIM

»Building Information Modeling« ali BIM je sodoben pristop k projektiranju, gradnji in upravljanju stavb.

SVETOVANJE

Pomagamo vam lahko že pred začetkom načrtovanja nameravane gradnje. Nudimo vam skrben pregled parcel in obstoječih objektov.

GRADBENI NADZOR

Gradbeni nadzor je obvezna in tudi ključna storitev v fazi izvedbe gradbenih projektov.

KOORDINACIJA GRADNJE

Storitev koordinacije gradnje je ključna v fazi izvedbe projekta, saj zagotavlja učinkovito usklajevanje med različnimi izvajalci, podizvajalci in drugimi deležniki.

X

    Se želite dogovoriti za sestanek ali rabite informacijo?