O nas

O nas

Dobrodošli v našem biroju

Ideja o ustanovitvi STUDIA 20-20 se je rodila v letu 2020, ki je bilo leto polno izzivov, a hkrati možnosti za prilagoditev, inovacije in spremembe. Simbolika, ki se navezuje na izkušnje tega posebnega obdobja, se odraža tudi v osnovnih načelih, ki jih želimo v podjetju zasledovati – sposobnost prilagoditve, usmerjenost k inovacijam in razvoju, želja po ustvarjanju skupnosti, sodelovanju in povezovanju ter oblikovanje projektov, ki se odzivajo na spremembe v družbi in prispevajo k trajnostnemu razvoju.

Naš tim je nastal na osnovi večletnega sodelovanja na zahtevnih projektih velikega obsega in združuje talentirane posameznike z različnimi strokovnimi veščinami – od arhitektov in urbanistov do inženirjev in oblikovalcev. S skupnimi močmi smo oblikovali dinamično ekipo, ki jo odlikujejo znanje, izkušnje in inovativnost.

Če iščete strokovno ekipo arhitektov in inženirjev, ki bo vaše vizije uresničila s stilom in integriteto, se obrnite na nas. Z veseljem bomo sprejeli izziv in ustvarili prostor, ki bo odražal vaše edinstvene želje in navdihnil vaše življenje.

Ustanovitelji  Studia 20-20

Tomi Grozaj, dipl. inž. grad,
univ. dipl. ekon.

Vodja biroja, direktor

Tina Tepina, mag. inž. arh.

Vodja področja arhitekture, urbanizma in notranjega oblikovanja

Anže Ergat, dipl. inž. grad. (UN)

Vodja področja gradbenih konstrukcij

X

    Se želite dogovoriti za sestanek ali rabite informacijo?