Pravila in pogoji

Pravila in pogoji

1. Splošne določbe

Ponudnik spletne strani: www.studio20-20.si

Naziv podjetja: Studio 20-20 d.o.o.

Naslov: Struževo 3, 4000 Kranj

Matična številka: 8857130000

Davčna številka: 13284231

Zavezanec za DDV: DA

Telefon: +386 (0)40 579 476

E-pošta: info@studio20-20.si

Uporaba spletne strani (vključno z brskanjem, odpiranjem povezav, branjem vsebine in podobno) se šteje kot izraz strinjanja obiskovalca spletne strani s temi splošnimi pogoji uporabe. Če se obiskovalec spletne strani ne strinja s temi splošnimi pogoji, ga vljudno prosimo, naj spletne strani ne uporablja.

Ponudnik si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni navedene splošne pogoje, pri čemer bo novo različico objavil na spletni strani.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, izdelki, podstrani ali obrazci, razen če za posamezen del ni izrecno določeno drugače.

2. Vsebine na spletni strani

Obvestila, prispevki, članki, izdelki, besedila in ostale vsebine, objavljene na spletnem mestu (v nadaljevanju: vsebine), so ustvarjene z najboljšimi nameni, da bi obiskovalcem spletnega mesta (v nadaljevanju: uporabnikom) zagotovile koristne in uporabne informacije za njihovo delo. Ponudnik si prizadeva zagotoviti točnost in pravilnost informacij ter ustrezno uporabo obrazcev s skrbnim vzdrževanjem spletnega mesta.

Na spletnem mestu ponudnik predstavlja predvsem informacije o svojih storitvah, izdelkih in dejavnostih, ki so neposredno ali posredno povezane z uporabniki. V primeru uporabe informacij iz zunanjih virov, je vir naveden ali je na to opozorjeno s povezavo do vira.

Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranjevanja vsebin ali obrazcev na spletnem mestu brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice takšnih sprememb.

Občasno so na spletnem mestu objavljene povezave do drugih spletnih strani. Na delovanje in vsebino teh strani ponudnik ne more vplivati in ne sprejema odgovornosti za točnost informacij in vsebin na teh povezanih spletnih mestih.

Pravila o omejitvi odgovornosti pri uporabi vsebin na spletnem mestu so podrobneje opisana v točki 3 splošnih pogojev.

3. Izključitev odgovornosti pri uporabi spletne strani

Obiskovalci te spletne strani uporabljajo njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost. Ponudnik te spletne strani ne prevzema nobene odgovornosti v primeru, da kakšna pomembna informacija ali druga vsebina, objavljena na svetovnem spletu ali posredovana ponudniku v objavo, ni opazna. Ponudnik ne jamči za točnost in pravilnost informacij ter vsebin, objavljenih na tej spletni strani, ne prevzema odgovornosti za spremembo že objavljenih informacij ali vsebin ter ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi obiskovalcem spletne strani nastala zaradi uporabe informacij ali vsebin, objavljenih na njej, vključno s škodo zaradi izgubljenega prihodka ali pričakovanega dobička, izgube ali okrnitve dobrega imena, izgube poslov ali izgube podatkov.

4. Pravilnik o zasebnosti

Ponudnik skrbi za varstvo osebnih podatkov obiskovalcev svoje spletne strani, ki jih ti posredujejo med uporabo strani. Osebne podatke obdeluje le za namene, za katere so bili pridobljeni in v skladu z veljavno zakonodajo.

Ponudnik se zavezuje, da ne bo uporabljal osebnih podatkov, vključno s kontakti, za druge namene ali jih posredoval tretjim osebam brez izrecnega dovoljenja posameznika, na katerega se podatki nanašajo, razen če to zahteva zakon.

Ob obisku spletne strani se določeni podatki (kot so datum, čas, naslov prihajajoče strani) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo le za statistične namene.

Ponudnik izvaja ustrezne organizacijske, tehnične in logistične postopke ter ukrepe za zaščito osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, uničenjem, spremembo ali izgubo.

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vse zasebne podatke uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR). Vsi osebni podatki uporabnika spletne strani so zaupni in ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam.

Večino strani na spletni strani je mogoče obiskati brez razkritja osebnih podatkov, kot so ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu se nekatere informacije samodejno zbirajo s piškotki in spletnimi signali za prepoznavanje posameznih IP naslovov ter vrst brskalnikov, ki jih uporabljajo obiskovalci.

5. Avtorske pravice

Vsebina, grafični in drugi elementi na tej spletni strani so zaščiteni z avtorskimi pravicami in so last upravljalca spletne strani, razen če so v teh splošnih pogojih ali neposredno ob vsebini ali elementu drugače označeni.

6. Kontaktni podatki

Če ste opazili kakršno koli napako, netočnost ali drugo pomanjkljivost na naši spletni strani, vas vljudno prosimo, da nam to sporočite na naslov info@studio20-20.si. Enako lahko na isti naslov pošljete tudi zahtevo za umik vaših osebnih podatkov s spletne strani.

Vsak posameznik ima pravico zahtevati od ponudnika, da odstrani njegove osebne podatke, ki so objavljeni na spletni strani, vključno s slikovnim ali video posnetkom, na katerem se pojavi posameznik. Ponudnik bo v takšnih primerih takoj odstranil osebne podatke s spletne strani.

Kranj, 1. 3. 2024

X

    Se želite dogovoriti za sestanek ali rabite informacijo?